Центар за социјални рад општине Бачка Паланка, посвећен је стварању квалитетнијег живота за нашу децу и омладину. У складу са том мисијом, дана 24. маја, организовали смо радионицу на идиличној локацији – Старашилову. Ова радионица је била прилика за наше кориснике, децу и младе, да се упусте у различите едукативне активности, док су у исто време уживали у предивном природном окружењу.

Радионица на Старашилову је подразумевала низ активности дизајнираних да подстакну креативност, тимски рад и лични развој међу учесницима. Кроз интерактивне игре и задатке, деца и омладина су имали прилику да уче, истражују, али и да се забављају. Ово искуство је пружило нашим корисницима не само едукативни садржај, већ и прилику да стекну нове вештине, успоставе нове пријатељске везе и уживају у природи.

Задовољство нам је да истакнемо да је овај догађај био веома успешан. Учесници су показали велико задовољство и ентузијазам током свих активности. Из тог разлога, планирамо да овакве радионице постану редован део нашег програма, јер верујемо да овакав облик учења има велики позитиван утицај на децу и младе.

Напредак и добробит наших корисника је увек на првом месту за Центар за социјални рад Бачка Паланка, а овакве иницијативе доприносе нашем циљу – да омогућимо сваком детету и младом човеку да оствари свој пуни потенцијал.