Дана 18.07.2023.године директор и стручни радници Центра за социјални рад општине Бачка Паланка посетили су своје кориснике – децу са сметњама у развоју који се налазе на смештају у Дому за децу ометену у развоју „Колевка“ у Суботици.

Поред редовног стручног рада и одржаног састанка,стручни радници и директор су провели време са нашом децом,уз осмехе и размену топлих погледа. Смештајем у установи деци су задовољене здравствене,образовне,социјалне,емоционалне и егзистенцијалне потребе.Комуникација између деце и неговатеља је испуњена осмесима и радошћу,деца су задовољна и радосна.Стручни радници две установе социјалне заштите негују дугогодишњу успешну и конструктивну сарадњу.Животе деце у Дому „Колевка“ испуњавају различити васпитно-образовни и социо-терапијски садржаји.Наши корисници радо користе услуге олимпијског базена,сензорне собе, Дневног боравка и осталих креативних и радних садржаја.

Сигурни смо да ћемо складну и срдачну сарадњу одржавати и у будућности и да је ово само још једна посета и радни састанак у низу.